Thursday, 20 January 2022

A About

Ons Verhaal, Missie en Visie

BTurf.be ontstond in 2009 als opvolger van het ter ziele gegane Sport Turf en bijbehorende site Turf-Be. De bedoeling van BTurf is om het nieuws van binnen-en buitenland te verzamelen en dit te communiceren naar de buitenwereld toe. We focussen ons uiteraard op de topmomenten uit de internationale drafsportwereld maar ook op die uit het binnenland. 
We vergeten daarbij zeker en vast niet de prestaties van onze Belgen in het buitenland. We geven ook een duidelijk overzicht van de programma’s en uitslagen van de Belgische hippodromen weer. Tevens kunt u bij ons de video’s raadplegen van Kuurne en Waregem dankzij een unieke samenwerking.

Maandelijkse unieke bezoekers

BTurf.be is een druk bezochte website. Met ongeveer 1100 unieke bezoekers per dag, zijn we de toonaangevende drafsportsite van België. Ook onze adverteerders profiteren hier ruimschoots van want de banners worden dagelijks massaal aangeklikt.
0
MAANDELIJKSE UNIEKE BEZOEKERS

Social Media Followers

Naast onze website, hebben meer dan 750 Facebook volgers.
0
SOCIAL MEDIA FOLLOWERS

Adverteren

U kunt ook perfect bij ons adverteren. Dit kan al voor overeenkomsten vanaf 1 maand om bv een evenement te promoten of om een dekhengst in de kijker te zetten. Wij geven speciale prijzen voor jaarovereenkomsten. Dit is ideaal om uw website of project dagdagelijks in de kijker te zetten. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Uw Website

U wilt uw trainingsstal, eigenaarsstal, project,… in een website gieten? Wij helpen u graag hierbij. Contacteer ons om de mogelijkheden te overlopen.

BTURF is sinds 2009 actief als website voor de drafliefhebber, met informatie vanop de Belgische renbanen Mons, Waregem, Oostende, Tongeren en Kuurne. Aangevuld met nieuws en updates over de drafrensport in het buitenland.

Email:

Andy@bturf.be 

GSM:

+32 473 82 13 43

GENYcourses

Feed not found.