Private Banker SB wint Vaderpaarden voor 4-jarigen

Zelf een advertentie plaatsen?

Wens je zelf advertenties te plaatsen op onze websites om paarden en/of materiaal te verkopen? 

De Vaderpaarden voor 4-jarigen ging dit jaar verrassend naar Private Banker SB. De Andover Hall-zoon werd eerder door de wedders als outsider bestempeld en gaven meer vertrouwen aan jaargangstopper Producer Bolets en diens rivalen van het eerste uur: Presto D’An en Poulin D’Or.

Poulin D’Or viel al snel weg door een galoppade en ook Producer Bolets, voor het eerst met Gunther Loix, ging even van de benen maar Gunther kon hem gelukkig snel weer in draf krijgen. In de laatste rechte lijn leek Producer Bolets het uiteindelijk nog te gaan halen maar hij kreeg af te rekenen met een sterke Princeton Girl SB die aan de buitenzijde met hem vocht voor de zege en aan de binnenzijde kwam daar plots Gerard Vergaerde opduiken met Private Banker SB. Private Banker SB had nog de meeste sprintsnelheid in de benen en won heel knap deze koers voor de sterke Producer Bolets.

Private Banker SB is in eigendom van zijn fokker Star Breeding (Filip Van Hauwermeiren) en is een zoon van de Amerikaanse tophengst Andover Hall uit de Finse merrie Arctic Tomson (Lindy Lane). Hij is dus de halfbroer van paarden als Jaegermeister en Klassik McQueen.

VADERPAARDEN DER 4-JARIGEN

WAREGEM – 2400m – 7000 EUR

  1. Private Banker SB – Gerard Vergaerde – 1.15.7
  2. Producer Bolets – Gunther Loix – 1.15.8
  3. Princeton Girl SB – Marnix De Groote – 1.16.0
  4. Presto D’An – Kristof Depuydt – 1.17.2
  5. Proud Warrior – Hanna Huygens – 1.17.8
  6. Pippa De Lille – Killian Poels – 1.24.3