BBQ ten voordele van de minitrotters 2018

Op zondag 21 oktober 2018 kunt u weer genieten van een BBQ à volonté ten voordele van de Belgian Minitrotters. Kaarten zijn verkrijgbaar aan 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind. Er is keuze om 's middags of 's avonds te komen eten en dit allemaal op de hippodroom van Kuurne. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Andy D'Haese, Nancy De Bolle, Thierry Hoorne, Nico Verboomen en Xavier Rammant of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belgie wint net niet de World Summer Cup

De Belgian Minitrotters hebben net niet de eindzege kunnen behalen in de World Summer Cup Junior voor minitrotters. Tijdens de laatste manche in Cagnes Sur Mer werd België 2de in het klassement en uiteindelijk ook 2de in het eindklassement achter Frankrijk. Gilles D'haenens wist de laatste reeks te winnen en Amélie Rammant kon uiteindelijk eens als 5de en 6de eindigen. Gilles had in de eerste reeks nog enorm veel pech doordat de check brak en de pony maar bleef galopperen. 

Belgian Minitrotters winnen opnieuw in Zweden

In het Zweedse Jagersro vond tijdens de Hugo Abergs Memorial ook nog de 2de etappe plaats van de World Summer Cup voor minitrotters. België won vorig jaar deze etappe en ook nu waren ze de beste. Gilles Willems won een koers en werd 3de, Elise Van den Putte bracht een 4de en 6de plaats mee naar België.

Lees meer: Belgian Minitrotters winnen opnieuw in Zweden

Net geen Belgische zege in WSC

Het minitrotterscircuit van de World Summer Cup zette vorige vrijdag zijn tenten op in Mons. Het was de 2de etappe, na Mallorca, die er verreden werd. Voor België nam Killian Lugentz deel samen met Lucka Stael. Killian won de eerste serie makkelijk met zijn pony Shaggy terwijl Lucka 4de werd met Galateo. In de 2de serie werden ze helaas allebei uitgesloten waardoor de zege in de eindstand van de etappe naar Spanje ging. Spanje won ook al de eerste etappe en blijft zo stevig aan de leiding voor Frankrijk, België en Zweden. De volgende etappe is voorzien eind juli in het Zweedse Jagersro. Daar zullen Elise Van den Putte en Gilles Willems onze kleuren verdedigen.

Tongeren huldigde de minitrotters

Op de renbaan van Tongeren vond op 11 november de jaarlijkse afsluiter plaats. Sinds vorig jaar worden daar ook de minitrotters gehuldigd en dat was dus deze keer niet anders. Killian Lugentz werd als kampioen bekroond met 10 zeges voor uittredende kampioene Romy Verboomen en de Franse kampioene Callista Bizoux.

Lees meer: Tongeren huldigde de minitrotters

Belgisch succes in World Summer Cup

De Belgian Minitrotters hebben hun Zweedse missie met succes afgerond. Nadat de loting voor de eerste reeks wat tegenviel, namen ze volop revanche in de 2de reeks. Romy Verboomen won met overmacht haar reeks en Amelie Rammant werd prachtig 2de. Dit succes zorgt ervoor dat België opnieuw vooraan staat in het klassement en volop meedoet voor de eindwinst in deze World Summer Cup.

Lees meer: Belgisch succes in World Summer Cup

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook