Propulsion wint UET finale

Propulsion heeft op de Zweedse baan van Ostersund de finale van de UET Trotting Masters gewonnen. Cyber Lane controleerde de koers en na 500m kon Orjan Kihlstrom met zijn Propulsion plaats nemen in het dodespoor. Toen Readly Express kwam aanvallen, vingen ze hem handig op zodat Bjorn Goop een hele tijd 3-dik mocht ronddraaien.

Lees meer: Propulsion wint UET finale

Aubrion Du Gers wint in Zwitserland

Aubrion Du Gers heeft de 2de etappe van de Europese Tour voor Franse dravers gewonnen. In het Zwitserse Avenches leidde Jos Verbeeck met hem de hele koers. In de laatste bocht versnelde Aubrion Du Gers en nam enkele lengten voorsprong. In de laatste 100m kwamen de concurrenten nog heel gevaarlijk opzetten maar Verbeeck mocht toch de Prix du President op zijn palmares schrijven.

Lees meer: Aubrion Du Gers wint in Zwitserland

Crystal Fashion klopt Met's Hall

Tim Tetrick heeft met zijn Crystal Fashion de Canadian Trotting Classic gewonnen. De 3-jarige Cantab Hall zoon was snel vertrokken maar liet dan het kopwerk over aan topfavoriet Met's Hall. In de laatste rechte lijn was er een prachtig duel tussen Tim Tetrick en Andy Miller maar het was toch uiteindelijk Tetrick die aan het langste eind trok. Crystal Fashion was op 2-jarige leeftijd ook al heel goed en won dit jaar zijn 9de koers uit 13 starts.

Lees meer: Crystal Fashion klopt Met's Hall

Davidson du Pont: Franse hoop voor deze winter

Davidson Du Pont is de grote Franse hoop voor deze winter. De 5-jarige Pacha Du Pont zoon won alweer op indrukwekkende manier de Prix de l'Etoile in Vincennes. Met grootmeester Jean-Michel Bazire in de sulky maakte heel snel de 50m handicap goed en kreeg daarna de perfecte rit voorgeschoteld. Zonder veel aandringen maakte hij het indrukwekkend af.

Lees meer: Davidson du Pont: Franse hoop voor deze winter

Truman D'Airpet verlengt titel in Wolvega

Truman D'Airpet en Piet Van Pollaert hebben hun titel in Wolvega verlengt. Voor het 2de jaar op rij wonnen ze de Diamond Challenge voor Trotteur Francais. In de finale waren ze sterker dan Tsar D'Andain en Dayton. Piet kon de koers makkelijk conrtroleren en maakte het heel mooi af.

Lees meer: Truman D'Airpet verlengt titel in Wolvega

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook