Lynx D'Erpion en Et Voila de Muze winnen Belgian Darby

In Mons werden afgelopen zondag de finales verreden van de Belgian Darby bij de 3 en 4-jarigen. Bij de 3-jarigen was Lover Boy met Marc De Soete torenhoog favoriet ondanks het startnummer 8. Lover Boy drukte bij de start meteen door en nam het kopwerk in handen voor de Nederlandse schaduwfavorieten Rick Ebbinge (La Luna Vrijthout) en Hugo Langeweg Jr (Letitbe Vrijthout).

Lees meer: Lynx D'Erpion en Et Voila de Muze winnen Belgian Darby

Ultimate Du Rib wint grote prijs in Tongeren

De Grote Prijs Drafrennen Tongeren is een jaarlijkse hoogdag voor deze sympathieke hippodroom. Ustinof Du Vivier, Ultimate Du Rib en vooraan Dur D'Oreye waren de blikvangers van de koers samen met de Belgische hoop Gosip Sidney. Laatst genoemde kreeg niet meteen een droomkoers want hij vocht de hele tijd zijn strijd in het dodespoor.

Lees meer: Ultimate Du Rib wint grote prijs in Tongeren

Waregem sluit af in stijl

Waregem Draaft heeft er zijn 2de seizoen opzitten. Er werd afgesloten met een heel mooie Premium-meeting waar de finales van het Gaverbeek-criterium centraal stonden. De publieke opkomst was zeker niet min en de koersen waren heel sterk bezet. In de Diamanten afdeling ging de zege naar Crack Summerland.

Lees meer: Waregem sluit af in stijl

Captain Sparrow wint op Waregem Koerse

Captain Sparrow en Gabriele Gellormini hebben hun favorietenstatus op Waregem Koerse waargemaakt. De Ready Cash zoon van Stal Markhove en trainer Luc Roelens wonnen na een spannend duel met Unero Montaval in een nieuw baanrecord van 1.13.4 over 2375m bandenstart. Ustang Ludois mocht met Christophe De Groote het podium vervolledigen.

Lees meer: Captain Sparrow wint op Waregem Koerse

extra koers in Waregem

Opgelet er wordt een extra koers toegevoegd aan het programma van 12/08 in Waregem: koers voor 3-4 jarige paarden tot 500 EUR - 2400m - autostart. Prijzengeld: 1200 EUR

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook